Кар'єрний розвиток від компанії Netwave: зустріч зі студентами факультету інформаційних технологій

20 жовтня 2023, 17:14

     На факультеті інформаційних технологій за сприяння декан факультету Олени ГЛАЗУНОВОЇ та завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки» Дмитро КАСАТКІНА організувано і проведено зустріч з представників компанії «Netwave». Метою зустріячі є підвищення якості освіти, сприяння працевлаштування здобувачів освіти та обміну досвідом між університетом та компаніями, що працюють в ІТ галузі.

    Компанія NetWave є спеціалізованим мережевим інтегратором, місією якої є розвиток digital-складової бізнес-партнерів, даючи їм можливість вдосконалювати себе і навколишній світ.

    Зустріч відбулась у змішаному форматі 20 жовтня 2023 року. Від компанії  Netwave у зустрічі брали участь Олена НЕКРАСОВА - Head of HR та Юрій ПАВЛОВ - Head of IT Technical Support Service. У заході взяли участь  студенти 3-4 курсів факультету інформаціних технологій та викладачі кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки - Вадим ШКАРУПИЛО, Андрій САГУН, Максим МІСЮРА.

    Розпочав зустріч завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитро КАСАТКІН який представив представників роботодавця,  охарактеризував перспективі подальшої співпраці та передав слово Олені НЕКРАСОВІЙ.

    Пані Олена почала свою зустріч з опитування, щодо усвідомленості вибору студентами свого шляху в ІТ галузі. Потому обговорили зі студентами стратегії планування кар’єри, міфи ІТ-ринку та його реалії.

    Пан Юрій ПАВЛОВ докладніше розповів про особливості праці у відділі технічної підтримки компанії NetWave на прикладі реальни кейсів, що зустрічались у роботі компанії. Особливу увагу він звернув на кар’єрний розвиток та спеціальні умови, які надає NetWave студентам НУБІП України. Зустріч завершилась сесією питань та відповідей. Варто відзначити неабияку зацікавленість студентів подальшою співпрацею з майбутніми роболтодацями.

    Під час приватної зустрічі представників Netwave та керівництва факультету прийнято рішення продовжувати співпрацю, і провести додатковий зустрічі із тими здобувачами, яких зацікавив світ мереж та системної інтеграції. Також вирішено запланувати зустріч з гарантом освітньої програми 123 "Компютерна інженерія" та викладачами кафедри з метою обговорення навчального плану на наступний рік, з метою вивчення вибіркової частини та наробки пропозицій з її досконалення.

Володимир МАТІЄВСЬКИЙ,
старший викладач кафедри

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook