ЗНАЙОМСТВО ІЗ РІДНИМ УНІВЕРСИТЕТОМ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ

20 жовтня 2023 року

 «Якщо Ви нехтуєте анатомією, малюнком, перспективою, математикою живопису і колористикою, то дозвольте Вам нагадати, що це скоріш за все ознака ліні, аніж геніальності»

Сальвадор Далі

 

Отож і ми вирішили долучитись до пізнання анатомії, скориставшись запрошенням заступника декана факультету ветеринарної медицини Юрія Жука. Так, студенти першого курсу другої групи факультету землевпорядкування разом із куратором Ольгою Тихенко 19 жовтня 2023 року відвідали Музей анатомії.

Надзвичайно цікаву екскурсію музеєм провів доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка  Микола Стегней. Історичні витоки виникнення музейних експонатів та колосальна робота по формуванню унікальних екземплярів від керівництвом Олега Мельника викликала великий інтерес у студентів.

 

  

Музей анатомії, єдиний за наповненням, найкращий в Україні, включає в себе унікальні експонати: скелет носорога, жирафи, крокодила, пітона та багато іншого, не менш цікавого та екзотичного. В Музеї зібрані понад півтори тисячі анатомічних експонатів з представників фауни усіх континентів.

Особлива подяка Миколі Михайловичу Стегнею за надзвичайно цікаву, пізнавальну екскурсію, його професіоналізм та індивідуальний підхід до кожного відвідувача.

 

Тихенко Ольга,

доцент кафедри земельного кадастру

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook