Профорієнтаційна робота триває

12 жовтня 2023 року

     11 жовтня 2023 року доцент кафедри економіки Наталія Суліма з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідала Григорівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Старокостянтинівського району Хмельницької області.  

     Під час спілкування з учнями 11 класу було акцентовано увагу на перевагах навчання на економічному факультеті за різними спеціальностями, зокрема за спеціальністю 051 «Економіка», а саме: вивчення сучасних дисциплін, що викладаються за різноманітними оригінальними методами і формами на українській та англійській мовах; навчання у добре обладнаних лабораторіях і аудиторіях; безкоштовне стажування у провідних ЗВО США та Європи, отримання «подвійних дипломів»; набуття студентами лідерських навичок; виробнича практика на базах роботодавців (передові підприємства агропромислового сектору, органи державної влади) із подальшим працевлаштуванням; підвищення рівня знання іноземної мови; уміння розвинути власний бізнес в агросекторі і ефективне управління ним.
 
 
 
     Майбутні випускники задавали багато питань щодо навчання в університеті на різних факультетах та спеціальностях, зокрема, навчанням на економічному факультеті, а також цікавились військовою кафедрою та навчанням на підготовчих курсах з отриманням додаткових балів до вступу, про відвідування різних гуртків (хорового відділення та танців), про заняття спортом (футбол, волейбол, спортзал), проживання в гуртожитку. Учні школи цікавилися питаннями вступу, формами навчання та вцілому студентським життям в університеті. 
 
 
     Зустріч була дуже позитивною. Сподіваємось на довгу співпрацю та добрі взаємовідносини, а також чекаємо майбутніх випускників серед дружнього колективу студентів рідного університету!
 
Наталія Суліма,
доцент кафедри економіки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook