ЗАСІДАННЯ ПРОЕКТНОЇ ГРУПИ З РОЗРОБКИ ОПП «ЕКОНОМІКА ПІДПРИЄМСТВА» ОС "МАГІСТР"

18 жовтня 2023 року

17 жовтня 2023 року на кафедрі економіки відбулося чергове засідання проектної групи з розробки освітньо-професійної програми «Економіка підприємства» для підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 051 «Економіка» галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки». 

Гарант ОПП “Економіка підприємства”, к.е.н., доцент Гуцул Т.А., представила до обговорення оновлену освітньо-професійну програму. 
 

Членами проектної групи було обговорено внесення змін до навчальних планів на 2024-2025 н.р. в частині коригування обов’язкової компоненти ОПП, введення нової дисципліни до плану освітнього процесу підготовки магістрів та інших змін. 
 
 
Було прийнято рішення оновити склад представників магістрів в проектній групі. Д.е.н., професорка Мірзоєва Т.В. запропонувала включити студента 1 курсу магістратури спеціальності «Економіка підприємства» денної форми навчання Берлінця Ярослава до членів проектної групи.
Було узгоджено дату та час проведення публічного обговорення проектів освітніх програм спеціальності 051 “Економіка” з залученням представників університетів-партнерів, стейкхолдерів, аспірантів, магістрів та студентів - 26 жовтня 2023 року о 13:00.
Запрошуємо всіх бажаючих долучитись до обговорення в онлайн форматі. Посилання для приєднання до онлайн-конференції буде розміщено на сайті кафедри.
 
к.е.н., доцент Тетяна Гуцул,
гарант ОПП “Економіка підприємства”
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook