Відбулося жовтневе засідання кафедри

21 жовтня 2023 року

18 жовтня 2023 року відбулося засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька. Присутніми на засіданні були: в.о.завідувача кафедри, доц. Соломон В.В., проф. Засєкін Д.А., проф. Захаренко М.О., проф. Якубчак О.М., проф. Ткачук С.А., проф. Шевченко Л.В., доц. Таран Т.В., доц. Галабурда М.А., доц. Кос'янчук Н.І., доц. Соломон В.В., доц. Михальська В.М., доц. Поляковський В.М., старший викладач Димко Р.О., асистент Гриб Ю.В.

На засіданні був присутній декан факультету ветеринарної медицини Микола Іванович Цвіліховський. Було обговорено питання навчального процесу, атестації здобувачів освіти. 

На засіданні було розглянуто інформацію щодо підготовки, організації та проведення 25-26 жовтня 2023 року Міжнародної Осінньої школи "Єдине здоров'я - цілісний підхід до безпечності харчових продуктів (здобутки, можливості, ризики)", що присвячена 100-річчю з дня заснування кафедри М'ясознавства та 140-річчю від дня народження Антона Калениковича Скороходька". В.о. завідувача кафедри, доцент Соломон В'ячеслав Віталійович та доцент Галабурда Марія Алімівна інформували присутніх про план заходів та стан підготовки.
Про організацію та проведення майстер-класу: "Оцінка якості м'яса за чинними нормативними документами", який відбудеться 31 жовтня 2023 року інформувала співробітників кафедри професор Ткачук Світлана Алімівна.
Про проведення профорієнтаційної роботи серед випускників середніх шкіл та залучення їх на комерційні курси до вступу у 2024 році доповіли науково-педагогічні працівники кафедри: доцент  Михальська Віта Михайлівна та доцент Поляковський Василь Михайлович, які залучили по одному абітурієнту на комерційні курси. На засіданні обговорили про роботу та оновлення сайту кафедри та соціальних мереж кафедри. Також розглянуто поточний стан навчального процесу на кафедрі в першому семестрі 2023-2024 навчального року, в тому числі поточну атестацію. Доповіли всі науково-педагогічні працівники. У різному в.о.завідувача кафедри Соломон В'ячеслав Віталійович доповів про стан придбання на кафедру приладів для наукового і навчального процесів, ознайомив членів кафедри з наказами та розпорядженнями, які поступили на кафедру. 

 

В'ячеслав СОЛОМОН, в.о.завідувача кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook