Фахівці компанії Netwave долучились до навчальних занять студентів факультету інформаційних технологій

21 жовтня 2023, 21:13

На факультеті інформаційних технологій за сприяння декана факультету Олени Глазунової та завідувача кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитра Касаткіна 20 жовтня 2023 року у змішаному форматі проведено зустріч-заняття з представниками компанії Netwave. Метою зустрічі-заняття було підвищення якості освіти, наведення прикладів роботи з реальними обєктами підприємства, ознайомлення з працевлаштуванням здобувачів освіти та обміну досвідом між університетом та компанією, що працюють в ІТ галузі.

Компанія NetWave (netwave.ua) є спеціалізованим мережевим інтегратором, місією якої є розвиток digital-складової бізнес-партнерів, даючи їм можливість вдосконалювати себе і навколишній світ.

Студенти 3-4 курсів факультету та викладачі кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки зустрілись з представниками компанії Оленою Некрасовою, Head of HR та Юрієм Павловим, Head of IT Technical Support Service компанії NetWave

Розпочав зустріч завідувач кафедри комп’ютерних систем, мереж та кібербезпеки Дмитро Касаткінякий представив представників компанії-роботодавця, охарактеризував перспективи співпраці та передав слово Олені Некрасовій. Почала свою зустріч пані Олена з опитування, щодо усвідомленості вибору студентами свого шляху в ІТ галузі та обговорила зі студентами стратегії планування кар’єри, міфи ІТ-ринку, сьогоднішні реалії.

 Пан Юрій Павлов детально розповів студентам про особливості праці у відділі технічної підтримки компанії NetWave на прикладі реальни кейсів, що зустрічались у роботі компанії. Особливу увагу він звернув на кар’єрний розвиток та спеціальні умови, які надає NetWave студентам факультету інформаційних технологій. Зустріч завершилась сесією питань та відповідей. Варто відзначити неабияку зацікавленість студентів подальшою співпрацею з майбутніми роболтодацями.

Під час приватної зустрічі представників Netwave та керівництва факультету прийнято рішення продовжувати співпрацю, і провести додаткову зустріч зі здобувачами, яких зацікавив світ мереж та системної інтеграції. Також вирішено запланувати зустріч із гарантом освітньої програми 123 "Комп'ютерна інженерія" та викладачами кафедри з метою обговорення навчального плану на наступний навчальний рік, з метою вивчення вибіркової складової для здобувачів освіти та наробки пропозицій з її вдосконалення.

Володимир Матієвський,
старший викладач кафедри комп’ютерних систем,
мереж та кібербезпеки

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook