Засідання Вченої ради агробіологічного факультету

19 жовтня 2023 року

   Планово 19 жовтня 2023 відбулося засідання Вченої ради агробіологічного факультету.

   Розпочала засідання декан факультету Оксана Тонха з інформація про навчальні, наукові та інноваційні підходи за Європейського досвіду. Звернула увагу на актуальність регенеративного землеробства в європейських країнах. Обговорили необхідність підготовки проектів в цьому напрямку.
   Заступник декана Володимир Завгородній розповів про підготовку до державної атестації випускників ОС «Магістр» денної форми навчання спеціальностей «Агрономія», «Садівництво та виноградарство». Основну увагу звернув на проходження екзаменаційної сесії для магістрів, постерну конференцію. Нагадав, що навчальний рік для магістрів завершується 30 листопада, а для бакалаврів 9 грудня.
 
   Про способи і методи активізації роботи інформаційного забезпечення виступив Роман Жила. Він продемонстрував модель поведінки для викладачів та відповідальних за розміщення інформації на сайті кафедр.
   Дмитро Літвінов, директор НДІ рослинництва і грунтознавства, підняв питання затвердження тем магістерських робіт, подання монографій до друку в 2023 році.
   Анатолій Бобер, доцент кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика, представив перелік навчально-методичних матеріалів, які виносяться на розгляд та затвердження Вченій раді агробіологічного факультету. Всі представлені матеріали успішно затвердили.
   Наталія Новицька, доцент кафедри рослинництва, виступила з повідомленням про конференцію «Тенденції та виклики аграрної науки в умовах війни», присвячену 125 річчю кафедри, яка відбудеться 26 жовтня 2023 року.
Ірина  Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О.  Зеленського
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook