Кафедра міжнародних відносин зустрічає майбутніх абітурієнтів!

20 жовтня 2023 року

20 жовтня 2023 р. кафедра міжнародних відносин і суспільних наук, у рамках плану передбачених профорієнтаційних заходів та за активної роботи відповідальної за профорієнтацію Юлії Сєкунової, запросила на гостину школярів 11-х класів та їх класного керівника Антоніну Іванівну Гармаш з Еколого-природничого ліцею № 116, що в Голосієво. Викладачі кафедри, в особі Вікторії Хвіст та Сергія Білана, а також заступника декана гуманітарно-педагогічного факультету Наталії Шевченко, презентували спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Розповіли про особливості здобуття вищої освіти, можливість проходити навчання та стажування за кордоном, при бажанні реалізувати свій творчий та спортивний потенціал, перспективи майбутнього працевлаштування та багато іншого.

Долучилися до зустрічі й студенти-міжнародники 3-го курсу групи МВ-21002б Анастасія Чулакова, Іванка Бусло, Ірина Сушко, які поділитися з учнями враженнями від навчання у власній альма-матер. Третьокурсниці дали відповіді на усі запитання молодших колег щодо свого майбутнього фаху. Однією із наших переваг є можливість вдосконалити знання англійської мови. На першому курсі ми вивчаємо базову англійську та «Практичний курс галузевого перекладу», що дозволяє нашим студентам майстерно володіти мовою, настільки сьогодні необхідною в глобальному світі. Предмет «Вступ до спеціальності «Міжнародні відносини», за майстерного викладання Сергія Асатурова, демонструє ряд цікавих аспектів галузі міжнародного співробітництва. Наші викладачі розкривають ключові аспекти міжнародних правовідносин, допомагаючи студентам зрозуміти сутність сучасних глобальних викликів. Також університет має чудові гуртожитки, де студенти можуть знайти затишок та підтримку однодумців. І не забуваймо про наше партнерство із Akademia Pomorska w Słupsku (Польща), де студенти мають можливість отримати ще один диплом, розширюючи свої можливості майбутнього кар'єрного зростання.

     

     

Щодо працевлаштування, то ми віримо у самодостатність наших студентів, але також їм надається можливість взяти участь в «Ярмарці вакансій», де вони можуть знайти роботу в міжнародній сфері та перейняти професійний досвід роботодавців. У нашому університеті прагнуть забезпечити студентів не лише знаннями, а й отримати незабутні враження та всебічно особистісно розвиватися. Спілкування проходило у щирій та невимушеній атмосфері, гості пригощалися смаколиками.
Приєднуйтеся до нас та відкривайте для себе світ можливостей у сфері міжнародних відносин та суспільних комунікацій на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України!

 

 

Людмила Лановюк,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
Анастасія Чулакова, Іванка Бусло, Ірина Сушко,
студентки групи МВ-21002б

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook