Результати атестації студентів третього курсу садово-паркового профілю

22 жовтня 2023 року
Київ

Нещодавно завершилася атестація студентів у НУБіП України, яка сигналізує про те, що половина чергового навчального семестру на шляху до іспитової сесії вже пройдена. Результати атестації після навчання он-лайн обговорювалися на початку очного навчання в групі 3-го курсу спеціальності 206 «Садово-паркове господарство».

  

Обговорення показало, що проведене об’єднання двох невеликих груп студентів третього курсу в одну велику – із 31 студентом ¬ дещо ускладнило злагоджену роботу. Наразі половині студентів довелося звикати до нового наставника, до нової старости групи, а всім разом – до різкого збільшення чисельності колективу.

На жаль, з декількома студентами новоствореної групи довелося розпрощатися: хтось перейшов на заочну форму навчання, дехто взяв академвідпустку, дехто ще вирішує складні сімейні обставини й відстає в навчанні.

Десятеро студентів групи пройшли атестацію зразково, отримавши високі бали, ще десятеро – мали зауваження лише з однієї із дисциплін програми. Втім, майже третина студентів має проблеми з атестацією стосовно більшості дисциплін семестру, а п’ятеро ¬ навіть дуже серйозні проблеми з навчанням і не атестовані з жодної з дисциплін.

Слід зазначити, що за незначним винятком, відвідуваність занять студентами групи була і є досить високою. Крім того, низка студентів групи виявила бажання отримувати другу вищу освіту на кафедрі військової підготовки університету, чим ми пишаємося.

 

Радимо студентам наздогнати упущене. скориставшись можливостями очного навчання. Час покращити власні результати ще є. Навчання триває!

Ольга ЗІБЦЕВА,
куратор групи СПГ-2102,
д. с.-г. наук, доцент кафедри ландшафтної
архітектури та фітодизайну
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook