У суперфіналі "Агродебатах 2023" перемогла команда Агробіологічного факультету!

23 жовтня 2023 року

У суперфіналі,який відбувся 20 жовтня, наша команда Агробіологічного факультету вийшла на поле битви, щоб взяти участь у захоплюючих "Агродебатах 2023". Тема, яку ми мали обговорити, була далеко від банальності: "Роботизація в суспільстві: чи призведе це до розвитку людства чи до його занепаду?"

Наші студенти, включаючи Гончарова Івана, Загаєвську Олену, Ісакова Валерія та Сергієнко Анну, доклали максимум зусиль, щоб налагодити аргументовану оборону нашого погляду на цю важливу тему. В результаті ми здобули перше місце з вражаючим відривом в 77 балів від наших достойних суперників з команди факультету Конструювання та Дизайну.

Ця перемога - це не тільки наш успіх, але й успіх усього факультету. Ми хочемо щиро подякувати нашій групі підтримки, які вірили в нас і піднесли наш дух.

Змагання сьогодні були не лише інтелектуальними, але й духовно насиченими. Ми вдячні організаторам за створення цікавої та захоплюючої атмосфери під час дебатів.

На останок, не можна не відзначити наших суперників, які представляли гідно свій погляд на роботизацію. Сьогодні ми були суперниками, але завтра - спільними шукачами відповідей на питання, які стоять перед сучасним суспільством.

Ця перемога - лише початок нашого шляху до нових досягнень та відкриттів. Нехай наші знання і впевненість в перемозі служать світлом у майбутньому.

Олена Загаєвська ,

голова медіа-інформаційного сектору

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook