Студенти 10 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини відвідали Національний музей історії медицини України

23 жовтня 2023, 11:03

    В жовтні за ініціативи куратора, доцента Шевчука В.М. студенти 10 групи 2 курсу факультету ветеринарної медицини відвідали з екскурсією Національний музей медицини України, який є одним з найбільших медичних музеїв не тільки в Україні, але і у Європі.

   В музеї представлено розвиток медицини в Україні з стародавніх часів до наших днів.
   Студентів особливо вразили майстерно виконані діорами, які відображають історичні віхи розвитку медицини в часи київських князів, козацтва, а також Другої світової війни.
   Особливо актуальною була діорама з відтворенням подій Другої світової війни. Екскурсовод провів порівняння з наданням медичної допомоги в ті часи та тепер.

   Взнавши, що група студентів з Національного університету біоресурсів і природокористування України екскурсовод одразу показав нам надзвичайно реалістичну діораму. На ній було відображено епізод з часів Другої світової війни, а саме лінію оборону Києва, яка проходила в тому числі і по території нашого університету. На цій діорамі видно страшні руйнування, які несе з собою війна.

   Документальні матеріали та експонати представлені в музеї у комплексі з архітектурними, художньо-технічними і аудіовізуальними засобами справили незабутнє враження на студентів нашої групи.
   Також, студентам було цікаво почути про медичні інструменти та прилади, які застосовували в минулі часи та їх удосконалення.
   З нетерпінням чекаємо на нові екскурсії та нові емоції при знайомстві з цікавинками міста Києва.

Серховець Анастасія,
староста 10 групи 2 курсу ФВМ

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook