Знайомство з Ботанічним садом НУБіП України!

16 серпня 2023 року

15 серпня 2023 року куратор доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії Роман Жила разом зі студентами 1 курсу 3 групи агробіологічного факультету відвідали Ботанічний сад НУБіП України.

Студенти разом з куратором помилувалися прекрасним сонячним днем, квітами і декоративними рослинами. Заповідну територію гармонійно доповнює велика кількість найрізноманітніших скульптур.

На території Ботанічного саду можна також побачити еко-класи для навчань, які були облаштовані незадовго до локдауну. Тут студенти отримують змогу проводити заняття з лісового господарства та з інших дисциплін. Як відомо, у багатьох європейських країнах на території ботанічних садів та парків є такі еко-класи.

Особливою гордістю науковців є так звана відкрита аудиторія. Унікальні акустичні можливості дозволяють викладачам проводити заняття на свіжому повітрі, не використовуючи мікрофон.

На території Ботанічного саду після занять досить людно. Студенти і викладачі тут можуть відпочити та вдихнути свіжого повітря.

 

Роман Жила,

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook