Вітаємо переможницю наукового конкурсу студентів-машинобудівників

25 жовтня 2023, 10:38
НУБіП України

На базі кафедри сільськогосподарського машинобудування Центральноукраїнського національного технічного університету в онлайн режимі відбулась підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського творчого конкурсу студентських наукових робіт «Галузеве машинобудування» (Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва).

Даний конкурс було організовано для здобувачів освіти бакалаврського та магістерського рівнів вищої освіти галузей знань 13 «Механічна інженерія», 20 «Аграрні науки та продовольство» і 27 «Транспорт». Для участі у конкурсі на розгляд експертної комісії надійшло понад 30 наукових робіт від майже 50 студентів, що представляли 14 закладів вищої освіти України.

 

Конкурс студентських наукових робіт «Галузеве машинобудування» проходив у два тури: перший (відбірковий) – в закладах освіти; другий (фінальний) – на базі Центральноукраїнського національного технічного університету. В свою чергу, ІІ тур складався з двох етапів: перший – рецензування студентських наукових робіт, що пройшли відбірковий тур; другий – захист здобувачами освіти наукових робіт, відібраних конкурсною комісією для представлення на науково-практичній конференції.

 

Від кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів участь у конкурсі взяла студентка 4 курсу Анастасія ЧЕРНЯВСЬКА, яка представила роботу на тему: «Підвищення поздовжньо-поперечної стійкості колісного трактора середнього тягового класу» (науковий керівник – професор Євген КАЛІНІН).

 

За рішенням конкурсної комісії Всеукраїнського творчого конкурсу наукових робіт «Галузеве машинобудування» (Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва) Анастасія ЧЕРНЯВСЬКА посіла І місце.

Вітаємо! Бажаємо успіхів та нових досягнень.

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

 

 

 

 


 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook