Затвердження тем дипломних робіт студентів ОС Магістр (1 р.н.)

12 жовтня 2023, 13:00
Кафедра фізіології, біохімії рослин та біоенергетики

     12 жовтня 2023 року на засіданні кафедри фізіології, біохімії рослин та біоенергетики відбулося заслуховування та затвердження тем дипломних робіт студентів ОС Магістр (1 р.н.) спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія”, що закріплені за кафедрою та виконують тут свої кваліфікаційні роботи.

Засідання проходило в онлайн форматі на платформі Google meet, на якому були присутні усі співробітники кафедри. Студенти представляли коротке повідомлення, яке включало тему роботи та актуальність, мету роботи та завдання для їх досягнення, а також методики, які планується опрацювати у ході виконання експериментальної частини.

Колектив кафедри одностайно відмітив високий рівень запланованих робіт, їх актуальність та обґрунтованість, широкий спектр запланованих експериментів. Водночас, студентам та їх науковим керівникам було озвучено рекомендації та незначні зауваження щодо майбутнього оформлення роботи.

В цілому, було прийнято рішення затвердити теми дипломних робіт студентів ОС Магістр (1 р.н.) спеціальності 162 “Біотехнології та біоінженерія” та побажати їм успіхів під час виконання дослідження!

 

 

Секретар кафедри

Наталія НЕСТЕРОВА

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook