Вибір професії й вступ до закладу освіти – це перші сходики до успіху!

25 жовтня 2023 року
    Правильно обрана професія може справді визначити подальший успіх і щастя особистості. Важливо, щоб молоді люди мали можливість отримати належну підтримку та консультації в цьому важливому виборі від батьків, вчителів і фахівців з освіти. Гармонійне поєднання інтересів, здібностей і можливостей може допомогти їм досягти успіху у своїй майбутній кар'єрі.
   Нині цей складний вибір стоїть перед сьогоднішніми випускниками – майбутніми абітурієнтами. Допомогти школярам його зробити, не заплутатись в потоці інформації, отримати відповіді на свої запитання – завдання не лише батьків, вчителів, а й викладачів вищих навчальних закладів.
    Колектив кафедри фінансів докладає максимум зусиль, щоб донести інформацію, в першу чергу до майбутніх абітурієнтів, щодо переваг та перспектив навчання саме в Національному університеті біоресурсів і природокористування України адже своєчасна і якісно проведена профорієнтаційна робота сприяє пошуку, відбору та залученню до навчання найбільш обдарованої, професійно-орієнтованої молоді.
    Проведений аналіз попередньої вступної компанії на економічному факультеті, засвідчив, що найбільша частка вступників є з м. Києва та Київської області. Тому кафедра фінансів налагоджує тісне співпрацю із школами, саме Києва та області.
    З цією метою в.о. завідувача кафедри Наталія Швець та доцент Зоя Тітенко відвідали Крюківщинський ліцей «Лідер» та зустрілися з директором ліцею Іриною Миколаєнко. Під час жвавої дискусії було окреслено заходи, до яких планується залучити школярів ліцею, та проведення ряду зустрічей з метою поглиблення знань школярів щодо основ фінансової грамотності. В ході зустрічі були підписано договір про співпрацю.
Наталія Шевченко,
доцент кафедри фінансів
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook