Захід самовизначення: практичне виїздне заняття в Автомобільному центрі "Голосіївський"

25 жовтня 2023 року
НУБіП України

Спеціальність 274 "Автомобільний транспорт" орієнтована на підготовку висококваліфікованих фахівців, здатних ефективно працювати в галузі автомобільного транспорту, включаючи проектування, виробництво, обслуговування, ремонт і експлуатацію автотранспортних засобів. Для створення такого спеціаліста необхідно забезпечити як ґрунтовну, теоретичну і практичну підготовку, так і всебічне та свідоме бачення здобувачем майбутньої професійної діяльності. Процес професійного самовизначення розкриває духовні і фізичні можливості студента та формує у нього адекватні професійні наміри і плани, реалістичного образу себе, як професіонала.

Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів з доволі частою періодичністю організовує заходи самовизначення для здобувачів освіти 1 курсу. Наступне виїзне практичне заняття відбулося на базі автомобільного центру "Голосіївський", що був заснований ще в далекому 1961 році та за роки існування набув позитивну репутацію серед клієнтів.

 

Розпочав екскурсію автоцентром Віктор СОЛТАН, начальник сервісу, який розповів, що спочатку підприємство називалося «Міська станція №2 з ремонту легкових автомобілів громадян міста». У 1993 році було засновано спільне українсько-японське підприємство «Ніссан - Україна» і Автоцентр «Голосіївський» став першим офіційним дилером Ніссан, а 2006 року - дилером Рено Україна. З травня 2021 року автоцентр став офіційним дилером бренду CHERY в Києві, а з травня 2023 року — бренду Geely.

 

Під час практичного навчання здобувачі ознайомилися з відділом сервісного обслуговування, який відрізняється високим рівнем оснащення та якісним рівнем робіт. Віктор СОЛТАН зауважив, що послугами автоцентру користуються клієнти з усієї України, впродовж тривалого часу. На сьогоднішній день автоцентр керується виключно європейськими стандартами якості та пропонуємо своїм клієнтам вигідні умови придбання та обслуговування автомобілів. Під час очікування клієнт може провести в комфортній кімнаті відпочинку та пригоститися кавою. Щоб відчути можливості авто на дорозі автоцентр пропонує клієнтам записатися та пройти тест-драйв.


Особливу увагу в Автосервісі «Голосіївський» приділяють гарантійному та післягарантійному обслуговуванню автомобілів. Автоцентр виконує сервісні роботи будь-якої складності: планове ТО, капітальний ремонт, кузовний ремонт, а також ремонтні роботи окремих важливих вузлових частин авто. Автоцентр має один з найбільших складів оригінальних запчастин, які мають відповідні сертифікати якості та можуть бути використані в ремонті авто.

 

Продовжив нашу екскурсію Юрій КЛИМЧУК, начальник дільниці кузовного ремонту. Він розповів про особливості роботи з клієнтами автоцентру та етапи прийняття авто на обслуговування та ремонт. "Для кожного клієнта, котрий обслуговує у нас своє авто ми знайдемо індивідуальний підхід, надамо професійну консультацію, гарантуємо якість виконання наших робіт. Ми цінуємо кожне авто, яке довірив нам власник на сервісне обслуговування" - наголосив пан Юрій. В цеху кузовного ремонту першокурсники дізналися, як відбувається повна перевірку геометрії кузова на стендах, професійне рихтування даху авто, ремонт знімних, незнімних та силових елементів, ремонт пластикових елементів кузова автомобіля. Далі здобувачі ознайомилися з малярною дільницею, яка виконує роботи по фарбуванню авто якісними фарбами з використанням найсучаснішого спектрофотометра.

Під час заняття здобувачі задавали багато питань, цікавилися особливостями обслуговування та ремонту автомобілів, умовами працевлаштування, виробничої практики. Дякуємо адміністрації Автомобільного центру "Голосіївський" за насичену екскурсію, приділений працівниками час та сподіваємося на плідну співпрацю у підготовці висококваліфікованого фахівців у галузі автомобільного транспорту.

 


Заступник декана
з навчальної і виховної роботи
Оксана АЧКЕВИЧ

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook