Як зрозуміти «дипломатію нахабства»?

25 жовтня 2023 року

Сьогодні студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільін комунікації та регіональні студії» отримали запрошення від кафедри міжнародних відносин і суспільних наук долучитися до Презентації книги «Дипломатія нахабства. Держави та міжнародна система в ХХІ столітті» з виступом професора Луїджі Трояні. Український католицький університет (УКУ) радо поділився захоплюючим анонсом щодо надзвичайно цікавої події, яка відбулась 25 жовтня 2023 року.

Тема заходу, безумовно, вразила усіх, хто зацікавлений міжнародними відносинами та сучасною політикою. Книга «Дипломатія нахабства» глибоко аналізує важливі аспекти міжнародних відносин у ХХІ столітті та висвітлює тонкості державної дипломатії в сучасній геополітичній ситуації.

Доповідач, професор Луїджі Трояні, є визнаним авторитетом у галузі міжнародних відносин та історії та політики Європейського Союзу. Його дослідження та аналізи мають великий вплив на сучасну науку та політику, і він має безцінний досвід, який обов'язково вніс вагому роль у обговоренні цієї захоплюючої теми.

Луїджі Трояні є професором міжнародних відносин та історії та політики ЄС у Папському університеті св. Томи Аквінського (Ангелікум) у Римі, що додає цьому заходу особливий підтекст і символізм. Рим - це місто з великою історією і впливом на світові події, а сам університет є центром вивчення світових справ і міжнародних відносин.

   

Важливо що захід проводився англійською мовою, де студенти могли поеращити свої навики слухання та говоріння. Можу впевнено сказати, що ця подія принесла нові знання і натхнення для всіх учасників.

 

 

Тимощук Каріна,
студентка групи МВ21001б

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook