ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М.Ф.ГУЛОГО ДМИТРА КРИВОРУЧКА

23 жовтня 2023, 20:00

 На виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» від 08.06.2023 р. № 581, та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на ветеринарному факультеті, 19 жовтня 2023 р. на 3 парі, кандидат ветеринарних наук, доцент кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Дмитро Криворучко прочитав відкриту лекцію, з дисципліни «Фізіологія тварин» для студентів 2 курсу спеціальності «Ветеринарна медицина», на тему: «Фізіологія вищої нервової діяльності». Лекція відбулась у дистанційному форматі на платформі Zoom.

На лекції були присутні відповідальна від ФВМ для здійснення контролю за якістю знань, доцент Бойко Н.І., заступник декана факультету ветеринарної медицини Жук Ю.В., завідувач кафедри доктор ветеринарних наук, професор Томчук В.А., професори Калінін І.В., Калачнюк Л.Г., доценти Журенко О.В., Кладницька Л.В., Тупицька О.М., ст. викладач Журенко В.В., аспіранти.

Наталія Іванівна оголосила про початок лекції та необхідність заповнення анкет оцінки лекції по закінченню.

На лекції були розкриті питання: будова, функції та методи досліджень кори великого мозку; рефлекси, їх класифікація, правила вироблення умовних рефлексів; види гальмування у корі великого мозку; типи вищої нервової діяльності; сон та гіпноз.

Після завершення лекції викладачі та студенти провели анонімне анкетування щодо оцінювання якості проведення лекційного заняття.
Лекція була прочитана на високому рівні із застосуванням сучасних методик та технічних засобів, була позитивно оцінена як співробітниками, так і студентами факультету.

Доцент кафедри Дмитро Криворучко

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook