Вітаємо з Днем народження Олену ЯРУ!

26 жовтня 2023 року

Щиро вітаємо з Днем народження декана юридичного факультету, доктора юридичних наук, професора, академіка Націнальної академії наук вищої освіти України та Академії адміністративно-правових наук - Олену ЯРУ!

Нехай легкими та змістовими будуть Ваші будні, цікавими та яскравими – дні відпочинку. Родинне коло, близькі та друзі нехай повсякчас будуть Вашим надійним оберегом, опорою та підтримкою.             

Ви гідно очолюєте наш колектив і вирішуєте управлінські завдання, ставите амбітні плани, готові брати на себе відповідальність і доводити справу до кінця. Тож нехай Ваша невичерпна енергія заряджає кожного з колег на плідну науково-педагогічну діяльність та будуть відкриті всі простори для реалізації ідей.                                                                           

Бажаємо, щоб кожен новий день відкривав двері в країну щастя, щоб будь-яке Ваше прагнення було гідним його виконання, щоб діяльність дарувала відчуття повної самореалізації, а життя завжди дозволяло йти за покликом серця. Зичимо, аби кожен Ваш день наповнювався найважливішими словами, які зігріватимуть душу, принесуть тепло й добро до Вашої родини!

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook