«Ярмарок вакансій» для майбутніх психологів

26 жовтня 2023, 11:36
м. Київ

 

   25 жовтня 2023 р. у НУБіП України відбувся онлайн-захід для майбутніх психологів, на якому студенти знайомились із можливостями працевлаштування за фахом. На «Ярмарку вакансій» були представлені такі сфери зайнятості: дошкільна освіта, шкільна освіта, приватна консультативна практика.
   З особливостями набуття досвіду роботи, вибору сфери застосування своїх компетентностей та побудови приватної практики майбутніх фахівців ознайомила психологиня Анжела Карась. Студенти отримали цінні поради щодо використання інформаційних ресурсів, можливостей додаткового навчання, волонтерської діяльності як важливих кроків на шляху побудови професійної кар’єри.
   Від директорки дошкільного навчального закладу № 544 м. Києва Маргарити Стьожки студенти дізнались вимоги до особистості психолога, котрий працює з дітьми, отримали слушні рекомендації щодо початку професійного шляху. Маргарита Миколаївна закцентувала увагу на важливості вміння управляти своїми емоціями, запобігати власному психологічному вигоранню під час роботи з клієнтами.
   Зі специфікою функціонування психологічного центру у закладі середньої освіти MIDGARD та очікуваннями до кандидатів на вакантні посади ознайомила присутніх на заході рекрутер пані Наталія. Студенти мали змогу дізнатись про функції психологів на різних ділянках роботи у школі, про процедуру відбору кандидатів на вакантні посади.
   Директорка гімназії № 109 імені Т. Г. Шевченка Печерського району міста Києва Віталія Полякова розповіла студентам про важливі завдання психологів у державних закладах середньої освіти, особливості їхньої роботи та очікування до їхніх компетенцій. Віталія Іванівна звернула увагу присутніх на важливість комунікативних умінь претендентів на вакантні посади, поділилась досвідом роботи з молодими фахівцями.
   Під час заходу студенти мали змогу поставити запитання роботодавцям, проаналізувати свої компетенції, необхідні для працевлаштування за фахом по завершенні університету.

 


   Кафедра психології та студенти-майбутні психологи висловлюю щиру вдячність гостям заходу, цінують відведений роботодавцями час, увагу та той досвід, якого набули студенти в спілкуванні з ними.
   Віримо, що наші випускники стануть гідними претендентами на вакантні посади психологів у різних закладах, організаціях.
   Запрошуємо роботодавців долучатись до наших наступних заходів рубрики «Ярмарок вакансій»!

 
Дякуємо ЗСУ за можливість навчатись, навчати і працювати!


Ірина МАРТИНЮК,
в.о. зав. кафедри психології

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook