Команда студентів факультету харчових технологій бронзові призери "Кубку ректора з футболу"

20 жовтня 2023 року

 18 жовтня відбувся фінал Кубка Ректора з футболу. Цей шлях видався для студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК нелегким, повним випробувань, але також і можливість здобування нового досвіду та вражень. 

  Численну кількість матчей зіграла команда із командами інших факультетів. Матчі були досить емоційними, з боротьбою на кожній ділянці поля, адже на кону було місце у фіналі Кубку Ректора з футболу. Хлопці продемонстрували захоплюючу гру в атаці, створивши низку небезпечних моментів для воріт суперників та успішними ударами по воротах противника. 
     Окрім вправних гравців на полі, також на трибунах була присутня велика група підтримки, до якої доєднались декан факультету Лариса Баль-Прилипко, викладачі факультету, а також усі бажаючі студенти.
   Гра закінчилась перемогою команди факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Значний вклад у перемогу внесли і вболівальники, підтримуючи моральний дух гравців, скандуючи на трибунах.
    Цей футбольний матч став прикладом справжньої боротьби, і він, безсумнівно, залишиться в пам'яті всіх, хто відвідав стадіон! 

    «Впевнені, що це не остання перемога нашої команди! Перемога буде наша, бо команда в нас - найкраща!», - кажуть учасники команди та студенти факультету харчових технологій.

Вдячні за можливість проводити заплановані заходи згідно плану Збройним Силам України!
 
Аліна Степова,
студентка 3 курсу факультету харчових 
технологій та управління якістю продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook