Розважливе дозвілля студентів першокурсників факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК в гуртожитку 9

19 жовтня 2023 року

   Команда Сенату студентської організації факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК намагається максимально урізноманітнити часопроведення студентів в гуртожитку, тож організовує різні заходи. Саме цей тиждень став доказом, що студенти прагнуть урізноманітнити свій час в гуртожитку, тож провели змагання за першість у кількості віджимань від підлоги.

  Віджимання є доволі простою фізичною вправою, яка дозволяє задіяти практично всі групи м’язів і отримати від цього величезну користь. Вправа виконується на підлозі. В залежності від виду віджимань можна проробити різні групи м’язів.
  Першокурсники мали чудово нагоду продемонструвати свої вміння з виконання цієї вправи. Перемогу отримав Максим Ковтун з результатом 56 віджимань. Срібний призер - Андрій Потемський з результатом 55 віджимань. Бронзу отримав Вадим Пайцун з результатом 42 віджимання. Усі хлопці показали хорошу підготовку та витривалість. 
  Одним з таких на цьому тижні став гумористичний захід «Розсміши коміка». Студенти мали змогу покреативити, показати свої таланти та вміння дотепно жартувати. 

  Метою заходу було заробити довгоочікувану посмішку одного з коміків, або одразу ж двох. Це зробити необхідно протягом однієї хвилини. Якщо учасникам це вдається, вони мають можливість продовжити участь з перспективою зайняти перше місце. 

  Коміками того вечора були справжні гуру гумору: голова Сенату студентської організації Володимир Типило та його заступник Роман Мамчур. Ведучою вечора була Богдана Войцуцька
  Учасникам вдалось розсмішити коміків, і не одноразово, адже жартувати на всім знайомі теми та розповідали авторські жарти. Журі було важко визначитись, та все ж розподілили місця між учасників. 1 місце заслужено отримала команда «Лушпайки» 1 курсу 1 групи. 2 місце посіла команда «Манюні» 2 курсу 3 групи. Віддати перевагу щодо 3-го місця комусь одному судді так і не змогли, тож бронзу розділили команда 2 курсу 1 групи «Квартал 69» і команда 1 курсу 3 групи «Ханиги».
  Усі учасники, незалежно від місця, яке вони посіли, були раді такій можливості представити свої жарти, в черговий раз побороти страх публічних виступів, а також спробувати себе як учасників відомого шоу.
  Учасники заходів кажуть, що їм дуже подобаються такі активності серед студентів та вдячні за організацію керівництву факультету, гуртожитку та команді Сенату студентської організації найкращого факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.
 
 

Аліна Степова,
студентка 3 курсу факультету харчових
технологій та управління якістю продукції АПК

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook