Щотижневий старостат на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології.

25 жовтня 2023 року

  24 жовтня на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології пройшли планові збори старост академічних груп, що навчаються в очному режимі, після яких відбулися збори старост, що навчаються в дистанційному форматі. Нагадаємо, що за рішенням декана Юлії Коломієць щовівторка заплановані зустрічі зі старостами для обговорення питань життєдіяльності факультету.

 

  

  Заступник декана з навчальної роботи і господарської діяльності Петро Дрозд у вступному слові коротко розповів про поточну ситуацію в університеті та на факультеті, окресливши плани й події на найближче майбутнє. Він наголосив, що студенти мають посилити профорієнтаційну роботу та запросити майбутніх абітурієнтів на День відкритих дверей НУБіП України: 9 листопада для випускників шкіл, 16 листопада – коледжів.

  Проміжна атестація проводиться з метою стимулювання систематичної роботи студентів протягом усього навчального семестру й підвищення якості знань. Загальний показник тих, хто успішно пройшов атестацію, по всьому університету – 77%, понад 3 тисячі студентів мають не атестацію з одного й більше предмета. Саме тому, Петро Юрійович почав з’ясувати причини в старост груп для пошуку спільних шляхів покращення ситуації. Він підкреслив, що студентам необхідно доскладати теми й модулі, аби на екзаменаційній сесії бути без боргів та організовано завершити навчальний семестр. Петро Дрозд вкотре підкреслив, що для якісної роботи навчального процесу старости мають контролювати відвідуваність студентами пар, розуміти причину відсутності, слідкувати за увімкненими камерами на заняттях.

 

  Заступник декана з виховної роботи Анна Дащенко нагадала про участь студентів у конференціях, культурно-масових та спортивних заходах, де вони можуть отримати додаткові бали. Анна Валеріївна наголосила, що студенти мають дотримуватися дисципліни проживання в гуртожитку НУБіП України. Вона підкреслила, що наразі в гуртожитках почався опалювальний сезон. Фахівцями господарської служби розроблені комплексні заходи на випадок блекауту, створені запаси води, палива, генераторів тощо. Визначені пункти обігріву, де обовʼязково буде забезпечений доступ до інтернету. Одним словом, у разі чого керівництво університету та факультету створять студентам необхідні умови для якісного навчання й отримання практичних навичок.

Наталія Батрак

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook