Робота для студентів і не тільки: в університеті стартував «Ярмарок професій-2023»

25 жовтня 2023, 16:05

  Профорієнтаційна робота кожної кафедри нашого університету – це не тільки залучення потенційних вступників на навчання, але й проведення заходів, що сприятимуть успішному працевлаштуванню випускників. 
 25 жовтня 2023 року в НУБіП України на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся вже традиційний для нас захід «Ярмарок професій» для всіх охочих знайти роботу, окрема увага приділяється вступникам, студентам і випускникам. Кафедра філософії та міжнародної комунікації організувала зустріч студентів спеціальності "Міжнародні відносини, суспільні комунікацїї та регіональні студії" з роботодавцями з Держприкордонслужби України з окремого контрольно-пропускного пункту «Київ».  До її проведення долучились і наші колеги з кафедри міжнародних відносин та суспільних наук.


 На "Ярмарок професій" до студентів-міжнародників завітали Людмила Барабаш та Світлана Анушкова – прикордонники Держприкордонслужби України з окремого контрольно-пропускного пункту «Київ». Вони представили студентам переваги прикордонної служби – насамперед з моральної точки зору. Адже прикордонна служба є шляхетною та життєво необхідною для держави, забезпечує непорушність та порядок на кордонах.

  
 

  Саме прикордонники першими зустріли ворога на початку російської агресії проти Україні, вони донині з честю виконують свій обов’язок перед Батьківщиною. Не дарма до кандидатів на службу існує строгий і прискіпливий відбір. Однак шлях в прикордонслужбу відкритий для наших студентів. Ба більше, їм запропонували вигідні умови служби, зокрема, щомісячне грошове та речове забезпечення, додаткові щомісячні виплати, безкоштовне харчування та медичне забезпечення, а також безкоштовне навчання в Національній академії Державної прикордонної служби, можливість обрати місце служби тощо. 

 

 Зустріч стала взаємним і приємним відкриттям: прикордонникам сподобався наш університет, а студентам – прикордонники та пропоновані ними перспективи.

 

Валентина КУЛЬТЕНКО,
завідувачка кафедри філософії та міжнародної комунікації

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook