Здобувачі другого (магістерського) рівня освіти за спеціальністю 073 «Менеджмент» ОП «Адміністративний менеджмент» представили свої постери та пройшли передзахист магістерських кваліфікаційних робіт

26 жовтня 2023 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

  26 жовтня 2023 р. колектив кафедри взяв участь у постерних презентаціях та попередньому захисті магістерських робіт студентів другого (магістерського) рівня за спеціальністю 073 «Менеджмент» ОП «Адміністративний менеджмент».
  Комісія у складі: к.е.н., доцент Олени КОВТУН (гарант освітньої програми), д.е.н., доцента, професора кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Віри БУТЕНКО, к.е.н., доцент Наталії КОВАЛЕНКО, к.е.н., доцент Ольги КОСТЮК розглянула основні результати досліджень магістрантів кафедри. На передзахисті та постерних презентаціях також була присутня заступник начальника навчального відділу Олена КОЛЕСНІКОВА. Модераторами заходу виступили к.е.н, доцент Олександра РАЛКО та к.е.н., доцент Олександр ФАЙЧУК.


  Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності» спеціальності 073 «Менеджмент» представили результати свої досліджень. Тематика охоплювала цілий спектр важливих питань сьогодення: моделювання та планування бізнес-процесів на підприємстві, діджиталізація управлінської діяльності, бізнес планування в агробізнесі, корпоративна соціальна відповідальність, оптимізації процесів у ланцюгах постачання та багато інших цікавих тем.


  До обговорення результатів, що представлені у постерних презентаціях також долучилися й інші викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності, зокрема к.е.н., доцент Альона ТЮРІНА, к.е.н., доцент Руслан ЯНЧЕВСЬКИЙ, к.е.н., доцент Олександр ФАЙЧУК, к.е.н., доцент Людмила ЧОРНЕНЬКА. Та й самі магістранти радо задавали питання колегам по навчанню, що створювало позитивний настрій заходу і підтверджувало професійність випускників.


  Магістри чітко і змістовно відповідали на запитання аудиторії, демонструючи при цьому володіння понятійно-категорійним та аналітично-дослідницьким апаратом і підтверджуючи набуті фахові компетентності.


  Магістерські кваліфікаційні роботи здобувачів освітньо-професійної програми «Адміністративний менеджмент» спеціальності 073 «Менеджмент» успішно пройшли попередній захист і були рекомендовані до захисту перед Екзаменаційною комісією.

 Наталія КОВАЛЕНКО, доцент кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook