Робоче засідання проектної групи ОНП "Облік і оподаткування" підготовки фахівців РHD доктор філософії

26 жовтня 2023, 21:30
 Наука не є і ніколи не буде
закінченою книгою
Альберт Енштейн

    В умовах воєнного стану сфера науки зазнає значних втрат, які суттєво впливають на її суб’єктів та механізм функціонування. Однак в Національному університеті біоресурсів та природокористування України продовжується розвиток дослідницької та інноваційної діяльності в контексті яких здійснюється підготовка молодого наукового потенціалу за освітньо-науковими програмами. За ініціативи професора кафедри обліку та оподаткування, гаранта освітньо-наукової програми “Облік і оподаткування’’ підготовки фахівців РhD доктор філософії із спеціальності 071 “Облік і оподаткування’’ Любові Гуцаленко, відбулось робоче засідання проектної групи, в якому взяли участь декан економічного факультету Анатолій Діброва, та члени проектної групи: професор кафедри статистики та економічного аналізу Інна Лазаришина, професор кафедри статистики та економічного аналізу Василь Савчук
в.о. завідувача кафедри обліку та оподаткування Володимир Литвиненко та здобувач третього освітньо-наукового рівня вищої освіти Владислав Альошин
    До порядку денного винесено питання підготовки до проходження акредитації та формування відомості про самооцінювання освітньої програми дотримання всіх вимог. 
     
     Предметом обговорення було наповнення програми вступних випробувань комплексом фахових дисциплін для вступників на ОНП “Облік і оподаткування’’ підготовки фахівців РhD доктор філософії та програми додаткових вступних випробувань із врахуванням особливостей сільськогосподарського виробництва.
      Переглянуто напрямки наукових досліджень та зміст вибіркових дисциплін ОНП “Облік і оподаткування’’ підготовки фахівців РhD доктор філософії на 2024 р.

Любов Гуцаленко,
гарант освітньо-наукової програми
“Облік і оподаткування’’
професор кафедри обліку та оподаткування

 

 
 

 

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook