Від теорії до практики – студенти факультету аграрного менеджменту опановують фах

25 жовтня 2023 року

   Студенти першого курсу факультету аграрного менеджменту відвідують заняття в офлайн-форматі вивчаючи обов’язкові компоненти освітньої програм 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг».

   На практичних заняттях з дисципліни «Economics» першокурсники спеціальності 073 «Менеджмент» та 075 «Маркетинг», що опановують фах з викладанням англійською мовою, на занятті працювали над темою «Ринок досконалої конкуренції», де досліджували питання: характеристики ринку досконалої конкуренції, формування попиту на продукцію конкурентної фірми та максимізацію прибутку фірмою у короткостроковому і довгостроковому періодах.


   Під час лабораторного заняття з дисципліни «Економічна інформатика» студенти виконували завдання за темою «Використання MS Excel для здійснення розрахунків». При виконанні даної лабораторної роботи першокурсники спеціальності 075 «Маркетинг» навчились здійснювати розрахунки з використанням функцій MS Excel. Розглянуто і опрацьовано логічні функції, умовне форматування для візуалізації поданих даних, фільтрування та сортування табличних даних.
 
  Аудиторні семінарські заняття проходять і з дисципліни «Вступ до фаху». На цьому тижні студенти спеціальності 073 «Менеджмент» на семінарському занятті «Управлінські рішення в менеджменті» підготували презентації з доповідями. Цікавими були приклади прийняття управлінських рішень у відомих компаніях та організаціях. Зокрема, здобувачі вищої освіти підготували матеріали про роботу команди менеджерів у компанії «Google LLC», «Microsoft Corporation» та інших.
 
  Окрім цього на заняттях з дисципліни «Вступ до фаху» першокурсники отримують інформацію про навчальний процес в університеті, доступні ресурси університету, знайомляться з освітньою програмою, особливостями проведення екзаменів та заліків, формами атестації.
     Бажаємо першокурсникам продуктивних занять, успішного завершення семестру та високих результатів під час сесії!

Лариса КАРПЕНКО,
заступник декана факультету
аграрного менеджменту
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook