Відкрита лекція на тему: «Альтернативні концепції харчування»

27 жовтня 2023 року

 Кафедра Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції запрошує на відкриту лекцію

 з дисципліни «Технологія оздоровчих харчових продуктів» для студентів ОС «Бакалавр»

 спеціальності 181 «Харчові технології», яка відбудеться

  31 жовтня 2023 року об 8-30 (1 пара)

  

за покликанням

 https://us04web.zoom.us/j/4227303605?pwd=czJyM2RzSVhlV0ZtOFFQaXBoZVhrZz09

Лектор – доцент, кандидат технічних наук, доцент кафедри Стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Бровенко Тетяна Вікторівна 

Тема лекції – «Альтернативні концепції харчування»

   

Запрошуємо всіх співробітників кафедри, факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та зацікавлених осіб.

 Будемо раді бачити !!!

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook