Хімічний брейн-ринг: битва розумів у світі хімії

27 жовтня 2023 року

20 жовтня 2023 року відбувся традиційний загальноуніверситетський інтелектуальний конкурс «Хімічний брейн-ринг». Подібні змагання сприяють поглибленню та систематизації освітніх понять і термінів; продовжувають розвивати пізнавальний інтерес студентів і стійку мотивацію до вивчення хімії; творчо застосовувати в повсякденному житті здобуті знання; стимулюють інтерес до науки серед молоді. Виконанням перерахованих цілей вже 8 років поспіль займаються співробітники кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води. І дуже приємно, що саме в цьому році був поставлений рекорд за кількістю учасників, адже в конкурсів взяло участь 94 студенти, що на 30% перевищує минулорічні показники.


Конкурс проводили за допомогою програми Kahoot,. Зачитувала запитання та вела змагання доцентка кафедри Ольга Кравченко; знання та вміння студентів оцінювало високоповажне журі у складі завідувача кафедри, професора Володимира Копілевича, доцентки Валентини Галімової та аспірантів кафедри.

За результатами змагань переможцями стали: перше місце посів Дмитро Проценко (першокурсник агробіологічного факультету), друге – майбутній агроном Анна Бельська та третє -  Тетяна Кучер (студентка факультету захисту рослин, біотехнологій та екології). Ці студенти показали глибоку ерудицію, спритність, та вміння застосовувати знання на практиці


В командному заліку всі призові місця заняли першокурсники Агробіологічного факультету: перше місце – представники 10 групи, срібні нагороди вибороли – першокурсники 9 групи, а почесне третє місце – представники 5 групи.

Отже, змагання «Хімічний брейн-ринг» демонструють як спільний інтерес до науки може об'єднувати студентів, надихати на навчання та сприяти розвитку хімічних знань.

Особливо приємно було спостерігати за азартом та винахідливістю учасників. Можемо сміливо сказати, що наше свято знань відбулось успішно.

Заленська Єлизавета,

аспірантка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook