Чергова зустріч студентів 3 курсу 12 групи з наставником

28 жовтня 2023 року

27.10.23 року куратором групи, доцентом кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька Кос’янчук Ніною Іванівною проведено організаційно-виховну годину зі студентами 12 групи 3 курсу факультету ветеринарної медицини, спеціальності 212 « Ветеринарна гігієна, санітарія та експертиза».
Розглянуті поточні організаційні питання по’вязані з початком залікової сесії. Також були розглянуті питання щодо здоров’я студентів і дотримання особистої гігієни. Проведено моніторинг захворюваності в групі. Про відвідування занять і рейтинг групи доповіла староста Бабюк Даша. Студенти поділилися своїми враженнями від організації освітнього процесу та обговорили плани на майбутнє щодо участі в культурно-масових і наукових заходах.

25-26 жовтня 2023 року студенти разом з наставником Кос’янчук Н.І. взяли участь у Міжнародній осінній школі “Єдине здоров’я - цілісний підхід до безпечності харчових продуктів (здобутки, можливості, ризики)” в рамках реалізації проекту програми ЄС ЕРАЗМУС+ Модуля Жана Монне “Інтеграція політики та засад Єдиного здоров’я ЄС в Україні”, яка присвячена 100-річчю кафедри М’ясознавства та 140-річниці від Дня народження Антона Калениковича Скороходька.

Студенти з зацікавленістю слухали доповідь професора Захаренка М.О. про життєвий шлях і наукові здобутки А.К.Скороходька в розвитку гігієнічної науки і практики, про розвиток та становлення кафедри ветеринарної гігієни ім. професора А.К.Скороходька.
Цікаві доповіді і наукові розробки були представлені Німецьким федеральним інститутом оцінки ризиків «Використання систематичного огляду для доказової оцінки ризиків», “Shiny-Rrisk веб-інструмент для кількісної оцінки ризиків та складання звіту”.
Студенти дізнались багато новітньої інформації щодо “Використання ГІС-технологій у вирішенні питань “Єдиного здоров’я”, “Воркшоп із розробки моделей для веб-інструменту ShinyRrisk” тощо. Проведено майстер клас із використання Люмінометра для визначення гігієнічних показників виробничих середовищ.

Слухаючи доповіді науковців, науково-педагогічних працівників, лікарів ветеринарної медицини, консультантів з Єдиного Здоров’я Офісу ВООЗ в Україні студенти усвідомили роль лікарів ветеринарної медицини у забезпеченні потреб Єдиного здоров'я.
Щиро вдячні за організацію та проведення осінньої школи “Єдине здоров’я - цілісний підхід до безпечності харчових продуктів (здобутки, можливості, ризики) ”.


доцент Ніна Кос’янчук, куратор групи

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook