Ph.D. Освіта без кордонів: продовження реалізації гостьового проєкту «Ukraine Global Faculty»

28 жовтня 2023 року

 Нагадуємо, що й надалі, за підтримки Міністерства освіти і науки України продовжує реалізовуватись дистанційний лекційний курс «Ukraine Global Faculty», який надає можливість аспірантам та всім науковцям НУБіП України долучатися до лекцій міжнародного рівня, мати доступ до найсучасніших онлайн-лекцій та майстер-класів.

  Безкоштовна участь, 100% онлайн-формат, синхронний переклад на українську мову, спілкування зі спікерами через Q&A Chat під час живої трансляції, широкий набір тем, сертифікати про участь, доступ до архіву лекцій 24/7 – основні переваги проєкту.
  Анонсуємо онлайн-лекції, які відбудуться вже в листопаді 2023 року за участі спікерів міжнародного рівня:
 
1. Уже 9 листопада лекцію на тему «Computer-Aided Drug Design» проведе професор кафедри хімії Коледжу мистецтв і науки Університету Міссурі – Dmitri Kireev. Широкий досвід професора стосується обчислювальної біофізики, відкриття ліків, а також наук про життя з особливим акцентом на автоматизованому проектуванні ліків. Крім того, в UNC професор Кірєєв був одним із винахідників протипухлинного препарату MRX-2843, який почав клінічні випробування в 2018 році. Його дослідницька програма також включає обчислювальну біофізику та розробку нових підходів CADD.
Дата та час лекції – 09 листопада 2023 о 19:00
Лінк на реєстрацію – https://is.gd/Y9F2B7
 
2. Онлайн-лекція професора, директора Центру підприємництва та інновацій у Труласьк бізнес-коледжі Університету Міссурі J. Scott Christianson – «Deepfakes and the future of content creation, society, and business». Поточні проекти Скотта включають постійну співпрацю з колегами в Україні та Південній Африці для проведення курсів і семінарів з нових технологій по всьому світу. Дж. Скотт Крістіансон визнаний лідером у застосуванні новітніх технологій у навчальних програмах. Отримав нагороду «Лідерство в дистанційному навчанні» від Асоціації дистанційного навчання Міссурі.
Дата та час – 17 листопада 2023 о 19:00
Лінк на реєстрацію – https://is.gd/dcW0Gt
  
3. Онлайн-лекція професора фізики на факультеті фізики та інженерної фізики університету Тулейн (США) Denys Bondar – «Quantum phenomena at all spatial and temporal scales».
  Денис Бондар проводить теоретичні та обчислювальні дослідження на межі квантової технології та надшвидкої нелінійної оптики. Під час запланованої лекції професор розвіє міф про те, що що квантова механіка —мікроскопічна наука, розглянувши експерименти, які показують, що квантові ефекти існують в усіх масштабах від субатомного до цілого Всесвіту.
Дата та час – 21 листопада 2023 о 19:00
Лінк на реєстрацію – https://is.gd/u3UChp
 
4. Онлайн-лекція наукової співробітниці та керівниці дослідницької групи в Інституті системної нейронауки ім. Кавлі Норвезького університету науки і технологій, PhD у галузі комп'ютерної нейронауки Soledad Gonzalo Cogno – «Introduction To Neuroscience And Neural Coding».
  Лекторка прагне зрозуміти, як діяльність окремих нейронів координується на рівні нейронної мережі, і як ця координація лежить в основі пізнання та поведінки. Щоб досягти цієї мети, вона поєднує свій досвід у галузі обчислювальної нейронауки з найсучаснішими методами для запису великих популяцій нейронів.
Дата та час – 28 листопада 2023 о 19:00
Лінк на реєстрацію – https://is.gd/Ggfurt
  
5. Онлайн-лекція венчурного партнера у Zag, директора з питань інвестицій та менторської підтримки у eō Business Incubators William Mercer – «Fundraising».
  Вілл є директором з питань інвесторів та наставників в eō Business Incubators, українській програмі наставницького інкубатора Premier Seed Stage, яка допомагає зробити українські стартапи найсильнішими у світі. Має ступінь магістра з фізики в Університеті Редінга та диплом з фінансів і організаційного менеджменту в Лондонському інституті банківської справи та фінансів.
  Під час запланованої лекції хоче надати студентам розуміння принципів, стратегій і методів залучення капіталу для підприємств і організацій, адже збір коштів є важливим аспектом будь-якого бізнесу, оскільки він дозволяє компаніям отримати доступ до необхідних ресурсів для розширення своєї діяльності, розробки нових продуктів і збільшення частки ринку
Дата та час – 30 листопада 2023 о 19:00
Лінк на реєстрацію – https://is.gd/mgBSMH
 
Щоб прослухати наступні лекції, учасникам необхідно:
1.      Зареєструватись на платформі UGF на лекцію у особистому кабінеті в UGF за посиланням:
https://ugfacademy.mylearnworlds.com/course/introduction-to-complex-networks
2.      У визначену дату та час зайти у особистий кабінет UGF і натиснути на сторінці лекції «Link to zoom session».
3.    Учасники зможуть слухати лекцію англійською або в українському синхронному перекладі. Під час лекції необхідно натиснути «Interpretation» та обрати мову.
4.      Учасники зможуть поставити запитання лектору в чаті під час лекції (англійською мовою). Після виступу, він обере найцікавіші питання та відповість на них.
5.      Якщо учасники не зможуть відвідати лекцію у форматі «live» у встановлений час, вони зможуть прослухати її в записі, обравши у своєму кабінеті UGF на сторінці цієї лекції «Recorded video».
Якщо Ви бажаєте отримати сертифікат по закінченню лекції, то її перегляд необхідно здійснювати лише на платформі UGF у власному кабінеті, не переходячи по прямому посиланню Zoom.
 

Щиро дякуємо ректорату НУБіП України за сприяння та плідне співробітництво з міжнародною освітньою ініціативою UkraineGlobalFaculty. Крокуємо до перемоги разом!

 
 
За матеріалами офіційної веб-сторінки університету
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook