Обмін думками та науковими здобутками на ХXІV Міжнародній науковій конференції

29 жовтня 2023, 4:34
мтф

 Викладачі кафедри та студенти спеціальності Транспортні технології (на автомобільному транспорті) прийняли активну участь в роботі секції Транспортні технології та логістика ХXІV Міжнародної наукової конференції «Сучасні проблеми землеробської механіки», присвяченій 123-й річниці з дня народження професора П.М. Василенка. Конференція стала потужним професійним майданчиком для обміну думками, ідеями і досвідом між викладачами і студентами.

 
 
 
Роль транспорту в сільськогосподарському виробництві важко переоцінити. Автомобільний транспорт є з’єднуючою ланкою в єдиному технологічному ланцюгу агропромислового виробництва. Зокрема Мовчан М. в своїй роботі провів аналіз сучасних тенденцій розвитку транспортних засобів, можливість підвищення аграрного виробництва за рахунок використання спеціалізованого транспорту під час збиральних робіт.
 
 
 
Моделювання дорожньої мережі в місті Вінниці досліджував магістрант Плахтій Олександр. Це питання є важливим для забезпечення безпеки, зручності та ефективності транспортного руху. А також допомагає управляти потоками транспорту, визначаючи оптимальні маршрути для міських автобусів та інших видів громадського транспорту.
 
 
Були представлені роботи з дослідження та удосконалення міжнародного автомобільного маршруту при перевезенні товарів переробки продукції АПК, перевезення негабаритних вантажів 
 
 
 
 
Кожна доповідь була цікавою і супроводжувалася жвавою дискусією, великою кількістю питань. Ми з радістю констатували високий професійний рівень наших магістрів.
Участь студентів в наукових конференціях допомагає їм здобути цінний досвід, вдосконалювати свої навички в галузі дослідження, аналізу, презентації та комунікації. Вони отримують можливість навчитися важливим дослідницьким методам та технікам.
Вікторія Опалко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook