Постерна конференція на кафедрі транспортних технологій та засобів АПК

29 жовтня 2023 року
мтф

Постерна конференція зібрала магістрів другого року навчання спеціальності Транспортні технології (на автомобільному транспорті) та викладачів кафедри. Щоб забезпечити максимально повне залучення випускників конференція проводилася в подвійному форматі: он- і офлайн. Участь в ній дала змогу перевірити правильність оформлення презентацій, уміння складання і подання доповіді перед аудиторією, відповідям на запитання. Особливу увагу було приділено коректному формуванню мети, об’єкту і предмету досліджень.

 Представлені роботи охоплювали широкий спектр питань: дослідження ефективності транспортних процесів в аграрній сфері, організація перевезень урожаю сільськогосподарських культур, насипних, швидкопсувних, небезпечних вантажів, оптимізація параметрів транзитного логістичного терміналу підприємства, організація експедиторського обслуговування транспортних процесів і систем доставки вантажів, моделювання дорожньої мережі в центральній частини міст Ладижин і Гайсин Вінницької області.

Основний висновок, який ми можемо зробити: наші випускники приклали максимум зусиль в цей непростий час для написання робіт, продемонстрували високий рівень знань і навичок. Пишаємося ними і бажаємо високих оцінок на захисті.

Вікторія Опалко


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook