Студенти-першокурсники відвідали ХХ Міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості»

29 жовтня 2023 року
    Попри військові дії в Україні в Національному університеті біоресурсів і природокористування України продовжується повноцінна підготовка студентів до майбутньої професії. Фахівці-енергетики будуть дуже необхідні для відбудови пошкодженої ворогом інфраструктури після перемоги. І на підтвердження цього тезису студенти-першокурсники скороченого терміну навчання 18 жовтня відвідали ХХ Міжнародну спеціалізовану виставку «Енергетика в промисловості», яка відбулася в м. Києві у Міжнародному Виставковому Центрі. Свою історію виставка розпочала ще у далекому 2003 році, коли в Києві проходила Виконавча асамблея Всесвітньої енергетичної ради, зібравши в МВЦ 344 делегати з 65 країн світу.
    Сьогодні виставка має статус найбільшої галузевої події, головного місця зустрічі інженерної та енергетичної еліти і всього професійного співтовариства України та інших країн світу.
    За свідченням студентів 1 курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр» спеціальності 141 – Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка та їх наставників доцентів кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій Коробського В.В. і Усенка С.М. під час відвідування стендів-експозиції різних всесвітньо відомих компаній з виробництва електроенергетичного обладнання таких, як ABB, Sсhneider IDEATECH, ICN, FLUKE тощо. Особливий інтерес серед студентів викликала продукції українських фірм, що виготовляють вітчизняний електромобільний транспорт, починаючи від міні-пікапів і до електровелосипедів та вантажних електроквадроциклів для військових. Не меншу зацікавленість викликали компанії, що виготовляють джерела резервного електроживлення та обладнання для «розумного будинку».
    Інформація, отримана студентами на виставці та взаємні ділові контакти кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій стануть гарними помічниками як студентам для опанування професії інженера-енергетика, так і науково-педагогічним працівникам для підвищення їх фахового рівня
 
 
Коробський В.В, Усенко С.М.
доценти кафедри електротехніки,
електромеханіки та електротехнологій 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook