Демонстрація постерів магістрами кафедри комп’ютерних наук

27 жовтня 2023 року

В рамках XІV Міжнародної науково-практичної конференції молодих вчених «Інформаційні технології: економіка, техніка, освіта» відбулося засідання кафедри комп’ютерних наук, на якому були представлені здобутки магістрів-випускників кафедри у вигляді постерів.

За кафедрою закріплено три освітні програми. Засідання відбувалося протягом дня, 27 жовтня 2023 року, з 10-ї години ранку до 17-ї години вечора.
Першими свої здобутки демонстрували студенти, що навчаються за освітньою програмою «Інформаційні управляючі системи і технології». 
 
Роботи студентів охопили різноманітні предметні області, та було запропоновано цікаві рішення, такі, як «Інтелектуальний агент на основі знань» (Ю. Харченко), «Система підтримки прийняття рішень щодо інвестування підприємства» (М.Горбач), «Система моніторингу громадським транспортом міста» (А. Мазуренко), «Система оплати комерційних ігрових комплексів» (Є.Хвостик) та інші. Необхідно відмітити, що студенти А.Семенко («Технології десимінації та аналізу використання цифрового контенту у мережі інтернет»), О. Пазій («Аналітична система обліку складських операцій»), О.Мороз («Розробка комп’ютерної інтегрованої системи керування процесом вирощування рослин в гідропоніці») демонстрували свої роботи напередодні під час пленарного та секційного засідань. 
  
 
Наступними виступали студенти, які навчаються за освітньою програмою «Комп’ютерний еколого-економічний моніторинг». Були розглянуті постери 
О. Мокана («Інформаційно-аналітична система прогнозування врожайності сільськогосподарських культур»), М. Матвєєва («Експертна система оцінки селекційної цінності молочної худоби»), І.Зінковця («Експертна система для оцінки і прогнозування військово політичної ситуації в країні») та інших. Слід відзначити, що роботи не лише актуальні, а і готові до впровадження.
  
 
Після обіду свої роботи представляли студенти освітньої програми «Програмне забезпечення інформаційних управляючих систем». 
 
Студенти віднеслись відповідально і підійшли творчо до формування постерів за своїми темами. Найкращі роботи М.Недьошева («Методи обробки звукового сигналу при використанні гітари як контролера в веб-орієнтованих застосунках») та Д.Погребняка («Методи розроблення бібліотек компонентів інтерфейсу користувача для веб-додатків») були представлені напередодні на пленарному засіданні конференції. Також, хочеться відмітити роботи М.Глуховського («Методи оптимізації ігрового ПЗ засобами Unity»), О.Гончарука («Дорадча система агрофірми»), А.Довгорукого («Програмна реалізація генетичного алгоритму в розробці штучного інтелекту для ігор») та інші.
  
 
Перший крок зроблено! Наступний крок – проходження перевірки роботи на плагіат. І зовсім скоро бажаємо усім випускникам тримати в руках диплом магістра. Натхнення і удачі.
Завідувачка кафедри комп’ютерних наук, Б.Л. Голуб
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook