Першокурсники 10 групи факультету ветеринарної медицини взяли участь у Дебюті

30 жовтня 2023 року

26 жовтня 2023 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на факультеті ветеринарної медицини, було проведено дебют першокурсника! Темою цього року була – «Якби не ветеринар, то …хто?». Кожна група обрала собі професії:  «Прибиральниця», «Цирк», «Тамада», «Депутат», «Вчитель», «Суддя», «Працівник невідкладної допомоги», «Водій маршрутки», «Вахтер», «Бізнесмени 90-х».
Слід зазначити, що нинішній Дебют був благодійним і мав на меті зібрати кошти на дрон та станцію віддаленого користування для випускника факультету 2020 року Артема Якубенка.

Протягом двох місяців десять груп першокурсників збирались в стінах факультету для написання сценарію та репетицій. Виступ кожної групи складався з візитівки, номеру, танцю та пісні. На мою думку, в кожній групі є розумні, енергійні, амбіційні, креативні та веселі люди. Тому ми всі намагалась показати свої номери якнайкраще.
Наша група обрала тему «Бізнесмени 90-х» і вразила всіх своїм феєричним танцем, креативною постановкою сценки та пісні.
Своїм театральним номером ми хотіли показати, що час хоч і не стоїть на місці, але деякі люди не змінюються. Вони роблять ті ж помилки і не хочуть вчитися на них. Незважаючи на всі зміни, що відбуваються в світі, деякі люди залишаються такими ж, як і десятки років тому: жадібні, егоїстичні і не хочуть допомагати один одному.

Загалом, всі групи змогли круто та весело показати обрані професії. За результатами оцінювання наша група зайняла III місце. Всі групи нагороджені дипломами та солодощами.
Дякуємо за такі організаційні заходи, які роблять групи дружнішими та допомагають найти розуміння між собою у праці!

 

Юліана ЯНКОВСЬКА, студентка 1 курсу 10 групи факультету ветеринарної медицини
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook