«PREMIER PALACE HOTEL» - зразок гостинності за рейтингом студентів НУБіП України

28 жовтня 2023 року

    П’ятизірковий готель «Premier Palace Hotel» 25 і 26 жовтня 2023 року гостинно відчинив свої двері для студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України, які здобувають спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація».

   «Premier Palace Hotel» - перший п’ятизірковий готель в Україні ділового призначення. Знаходиться у самому серці міста Києва, розташовується в історичній будівлі 1909 року, архітектор - купець першої гільдії Лев Гінзбург.
    МОКРОУСОВА Світлана Анатоліївна, начальник відділу управління персоналом готелю, провела зі студентами адаптаційний тренінг, у процесі якого продемонструвала місію, слоган, стратегічні цілі розвитку підприємства готельного господарства, основні командні цінності, організаційну структуру управління.


     

   Відповідно до програми зустрічі відбулася екскурсія приміщеннями готелю, в ході якої студенти ознайомилися з організацією діяльності таких сервісних служб:
- відділ бронювання;
- служба прийому та розміщення (рецепція);
- служба номерного фонду;
- служба ресторанного сервісу (ресторани Terracotta, Atmosfera, Ikigai, лоббі-бар «BAR 1909», room-service);
- конференц-зали («Софіївський Гранд Хол», «Володимирський», «Михайлівський», «Покровський» та «Іллінський»);
- преміальний SPA-центр.
   Під час екскурсії студенти дізналися, що номерний фонд готелю складається з 289 номерів, серед яких представлені президентські апартаменти, королівські апартаменти, 10 тематичних номерів – іменні люкси, делюкси та інші категорії номерів.

   Студенти ознайомились з правилами внутрішнього трудового розпорядку готелю, стандартами зовнішнього вигляду працівників, правилами етикету гостинності, правилами ефективного спілкування по телефону.
     Особливу увагу студентів звернули на стандартні операційні процедури, такі як стандарти перебування у гостьовій зоні та використання державної мови при виконанні посадових обов’язків.
     Зустріч пройшла в дуже гостинній, комфортній атмосфері – на п’ять зірок! Світлана Анатоліївна постійно підтримувала активний діалог зі студентами, мотивувала їх до формулювання запитань і надавала розгорнуті відповіді. Студенти високо оцінили здійснені інтелектуальні інвестиції на користь формування професійних компетенцій в рамках обраних спеціальностей.

    В книзі відгуків студенти НУБІП подякували Світлані Анатоліївні «за теплий прийом та цікаву екскурсію по чудовому готелю»!

      Сподіваємось на продовження плідної співпраці Національного університету біоресурсів і природокористування України та Premier Palace Hotel у підготовці високопрофесійних фахівців для підтримки, збагачення і розвитку традицій української гостинності!

Андрій ТРИВАЙЛО,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи
та туризму

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook