Конференція Wurstech. Мясопереробка 2015!

16 березня 2015 року
м. Київ, Пуща-Водиця

     12 -13 березня 2015 року магістри факультету харчових технологій та управляння якістю продукції АПК запам’ятають як щасливу професійну зустріч на високому рівні в якій вони були не лише слухачами, але й дійовими особами ! В мальовничому куточку - Пуща -Водиця відбулась конференція Wurstech. Мясопереробка 2015


 

 

 

 

 

 

 

     У рамках конференції заслухані та обговорені актуальні доповіді , які об’єднали : компетенції –досвід- та стратегію дій і планів на майбутнє Проводилися дискусії і , так названі , "круглі столи»:


 

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 

 

 

     1."Проблеми збуту продукції мясопереработки" за участю торгових мереж Фуршет, Караван, Метро, Таврія В, Новус та інші , де 
обговорювалися проблеми збуту продукції мясопереработки, і зокрема, складнощі у взаємовідносинах між постачальниками і торговими мережами. Такі не прості питання в дружній атмосфері знайшли точки взаєморозуміння і налагодження ефективної співпраці в цей складний для усіх час.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 






     2."Кон'юнктура ринку м'яса" за участю українських виробників, експортерів і імпортерів м'яса.
Під час дискусії обговорювались питання як внутрішнього ринку м'яса, так і інших імпортних і експортних ринків - ЄС, Росія, Китай, Південна Америка і країни Сходу, цінова кон'юнктура і зміни на ринку.


 


Декан факультету харчових технологій та

управління якістю продукції АПК,

доктор технічних наук, професор

Баль-Прилипко Лариса Вацлавівна

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook