Семінар-практикум викладачів географії

31 жовтня 2023 року

 

130 жовтня 2023 року на базі Борщівського агротехнічного фахового  коледжу, відбулося засідання  методичного об’єднання викладачів географії закладів фахової передвищої освіти.

 

8

Тему семінару-практикуму «Роль новітніх трендів географічної освіти в епоху змішаного компетентнісно-зорієнтованого навчання», у якому взяла участь викладач циклової комісії природничих дисциплін, Людмила ДВОРСЬКА.

З привітальним словом до учасників семінару звернулася в.о. директора Борщівського агротехнічного фахового коледжу Галина САРАП, яка зазначила важливість проведення таких заходів, як методу обміну досвідом викладання географії, презентувала роботу закладу та розкрила здобутки студентського та педагогічного колективу.    

33

У ході практичної частини семінару-практикуму, голова методичного об’єднання викладачів географії Любомира ПАРШИН, презентувала доповідь на тему  «Особливості викладання географії у закладах ФПО відповідно до інструктивно-методичних рекомендацій Міністерства освіти і науки України № 1\13749-23 від 12,09,23р,». Сьогодні заклад освіти має готувати не лише носія знань, але і творчу особистість, яка здатна використовувати здобуті знання для конкурентоспроможної діяльності у будь-якій сфері суспільного життя, тобто формувати компетентну особистість.

2

44

Викладач географії Борщівського агротехнічного фахового  коледжу Оксана КОБИЛЯНСЬКА ознайомила присутніх з методикою формування ціннісно-орієнтованих компетентностей на заняттях з географії.

5

6

7

Завершився семінар доповіддю Лілії КРИХОВЕЦЬ-ХОМ`ЯК на тему «Основні вектори розвитку сучасної географічної освіти».

Професійно, дотепно, із прикладами пройшов цей семінар-практикум. Викладачі географії зазначили, що такі зустрічі для них є вкрай необхідними, адже вони прагнуть тримати руку на пульсі інноваційних підходів, методик та технологій. Тож попередньо домовилися зустрітися в наступному навчальному році.

Людмила Дворська,
викладач циклової комісії природничих дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook