Першокурсники факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вивчають історію рідного НУБіП України

30 жовтня 2023 року

 Усім відомо, що студентське життя – це не лише навчальні заняття, а й насичене різноманітними заходами дозвілля, яке іноді запам’ятовується краще, ніж сам освітній процес.

     У гуртожитку №9 студентською радою був проведений цікавий захід «Вікторина на тему: мій улюблений НУБіП України», зібравшись у читальній залі, студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК змогли весело і цікаво провести час, одночасно дізнаючись багато чого нового про наш університет.

     Учасники події також висвітлили свою багатогранність знань і з легкістю відповідали на всі запитання. Важливим аспектом цієї вікторини було створення команд, що сприяло розвитку комунікативних навичок студентів.

      Учасники заходу також поділилися своїми враженнями:

 

     «Мені дуже сподобалося брати участь, я багато чого дізналася нового про свій університет, багато цікавих і захоплюючих фактів, круто те, що формат був командний і можна було радитися із співучасниками.»

Карина Довгопола 

     «Вікторина була захоплюючим випробуванням для моїх знань та інтелекту. Постійна напруга та змагання в команді надали цьому заходу особливий шарм, і я відчув неймовірне задоволення від участі в ній. Я не лише весело провів час , а й дізнався багато чого нового.»

Валерій Корнух 

     Вікторина про рідний Національний університет біоресурсів і природокористування України – це не лише ігровий захід, але і спосіб виявити гордість та приналежність до нашої Alma mater. Вона обʼєднує студентів, сприяє навчанню і популяризації знань, що робить її важливим елементом академічного та культурного життя  університету.

     Невпинна подяка всім захисникам та захисницям за можливість організовувати та проводити такі заходи та зустрічі! 

 

Євген Ріжко,
студент 1 курсу факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook