Студенти першого курсу відвідали одну з найцікавіших науково-важливих колекцій музею анатомії, свого рідного факультету ветеринарної медицини

1 листопада 2023 року

   1-ша група 1-го курсу продовжує свою подорож цікавими місцями свого університету. На цей раз нас зацікавив музей на кафедрі анатомії і як виявилось не дарма. Разом із наставником Дишкант Ольгою Василівною ми люб'язно попросили Стегнея Миколу Михайловича провести нам екскурсію.

   Студенти були під враженням від великої та різноманітної кількості представленої колекції експонатів. Усі хотіли торкнутися до кожної кісточки та як найдовше розглянути кожний із препаратів виготовлений анатомічним шляхом пластинації, або полімерного бальзамування.

   Доповнювала цю екскурсію інформація про створення музею, характеристика кожного експонату,що із захопленням доніс нам Микола Михайлович, першокурсники уважно слухали та задавали багато запитань аби вивідати ще більше інформації про той чи інший експонат.

   Максимальні враження отримали ж в музеї анатомії «Фауна світу», де з превеликим задоволенням зробили багато пам’ятних фото з опудалами екзотичних тварин, тепер буде, що розповідати цікавого і нового друзям, та вражати яскравими знімками. Також студенти не забули зробити пожертву на розвиток музею у вигляді донату в скриньку.

Маргарита Вазіцька, 1 курс 1 група

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook