Екскурсія до зоопарку

1 листопада 2023 року
м. Київ

Студентське життя приносить багато яскравих емоцій, адже недарма говорять: «Від сесії до сесії живуть студенти весело». Тому за ініціативи Сенату студентської організації факультету тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України, разом із доцентом кафедри технологій виробництва молока та м’яса Тетяною Антонюк була організована екскурсія до Київського зоопарку.

Київський зоологічний парк загальнодержавного значення – це природоохоронна, науково-дослідна та культурно-освітня установа, що є штучно створеним об’єктом природно-заповідного фонду загальнодержавного значення загальною площею 34 га. Колекція тварин налічує 2170 екземплярів тварин близько 300 видів. Київський зоопарк співпрацює з міжнародними організаціями, є кандидатом у члени в Європейську асоціацію зоопарків та акваріумів (ЄАЗА).

Колекція тварин Київського зоопарку формується з урахуванням природоохоронного статусу видів, науково-дослідницьких інтересів і просвітницької цінності. Тут можна побачити найбільших сухопутних хижаків і травоїдних нашої планети: слона, жирафів, бегемота, левів, тигрів, горилу та ін. Особливо чарівне це місце восени, коли ще тепло, і чудова погода сприяла гарному відпочинку.

Студенти завітали до відділів птахів, амфібій та рептилій, приматів, хижих тварин, копитних та інших. Приємним є і те, що тут працюють випускники нашого факультету – завідуюча відділу «Копитні тварини» Вікторія Служенко, у цьому ж відділі працює зоотехніком Анастасія Горенко. 

Екскурсія до парку дала змогу отримати масу позитивних вражень та емоцій, зробити яскраві фото на згадку.

 

Доцент кафедри технологій виробництва молока та м'яса

Тетяна Антонюк


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook