ПРОДОВЖУЄМО НАВЧАННЯ В ОЧНОМУ ФАРМАТІ ТА ГОТУЄМОСЬ ДО СЕСІЇ

1 листопада 2023, 8:41

 Незважаючи на складну ситуацію в країні та загрози, продовжуємо навчання в очному форматі.

30 жовтня студенти 2 курсу 1 групи факультету ветеринарної медицини продовжили вивчення теми «Фізіологія крові» з дисципліни «Фізіологія тварин». Основне питання, яке було розглянуто на занятті, це «Визначення кількості гемоглобіну крові тварин різних видів». Метою та завданням викладання дисципліни – це дати студентам теоретичні та практичні знання з перебігу фізіологічних процесів в організмі тварин різних видів і навчити їх методів управління фізіологічними функціями для збереження здоров’я, підвищення продуктивності, покращення якості продукції тваринництва.

Під час очного навчання  на лабораторних заняттях студенти з зацікавленістю виконують завдання згідно робочої програми даної дисципліни, мають можливість ознайомитися з методиками взяття крові у тварин різних видів, проводити підрахунок кількості еритроцитів, лейкоцитів, працювати з обладнанням.

Постійна робота у навчальних лабораторіях, робота з навчальним матеріалом, спілкування викладача зі студентом допоможе підготуватися до успішної здачі заліків та іспитів.Саме зараз той час, коли потрібно сконцентруватися виконувати свої обов’язки як найкраще.

Старший викладач кафедри Віталій ЖУРЕНКО

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook