ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ СТАРШОГО ВИКЛАДАЧА КАФЕДРИ БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М.Ф.ГУЛОГО ВІТАЛІЯ ЖУРЕНКО

1 листопада 2023, 8:57

 27 вересня 2023 року в очному форматі відбулася відкрита лекція з дисципліни «Фізіологія сільськогосподарських тварин» для студентів 2 курсу факультету тваринництва  і водних біоресурсів (спеціальність: 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, ОС «Бакалавр») на тему: «Фізіологія головного мозку» прочитана старшим викладачем кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М.Ф. Гулого Журенко В.В.
Лекція була прочитана згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять на ветеринарному факультеті та на виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» від 08.06.2023 р. № 581.

Лекція пройшла у межах визначеного плану, доступно та послідовно викладався матеріал, були роз'яснення нових термінів і понять, характеризувалася чіткою структурою, логічністю, доступністю та аргументованістю викладу матеріалу.
На лекції були присутні представники кафедри та відповідальний від ФВМ для здійснення контролю за якістю знань заступник декана Деркач С.С.

Сергій Степанович оголосив про початок лекції та необхідність заповнення анкет оцінки лекції по закінченню.

Були розкриті питання: історія розвитку головного мозку, довгастий мозок, ретикулярна формація, функції таламуса, гіпоталамуса, методи вивчення функцій кори великого мозку.

Після завершення лекції викладачі та студенти провели анонімне анкетування щодо оцінювання якості проведення лекційного заняття.

Лекція була прочитана на високому рівні із застосуванням сучасних методик та технічних засобів, була позитивно оцінена як співробітниками, так і студентамифакультету.

Старший викладач кафедри Віталій ЖУРЕНКО
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook