Дебют першокурсника – 2023 на факультеті землевпорядкування

31 жовтня 2023 року
факультет землевпорядкування
  Традиційний творчий конкурс «Дебют першокурсника» нещодавно відбувся на факультеті землевпорядкування. Захід був організований та проведений за сприяння Сенату студентської організації факультету землевпорядкування на чолі із Олександрою Калініченко та спрямовувався на надання першокурсникам можливості творчо проявити себе і продемонструвати власні таланти.
  На відміну від тематики минулорічного дебюту, що була пов’язана із культурними звичаями і традиціями дружніх країн, цього року організатори конкурсу дещо змінили умови. Кожна академічна група отримала завдання пов’язати конкурсні виступи – сценку (акторську майстерність), танець і пісню із трьома завданнями, які вони отримали напередодні за результатами жеребкування. Наприклад, перша академічна група, на чолі зі старостою Вікторією Шакіною, отримала виступала зі сценкою до кінофільму «Гострі картузи», музична композиція – «Василина», а місце проведення подій «Охтирка». Друга академічна група, очолювана Тетяною Фещун, отримали такі слова: «Барбі», «Військкомат», «Кохаю, але не зовсім». Колектив третьої групи під керівництвом Яни Крук мали пов’язати свої виступи словами «Венсдей», «Вокзал, «Ой у лузі червона калина». І, нарешті, студенти четвертої групи, на чолі зі старостою Русланою Костючок, повязали свій виступ з «Сутінками», «Голосіївським парком» та «Восьмим кольором».
 
  Цього року першокурсники увірвалися у студентське життя дуже активно, адже кількість проведених заходів, у яких вони взяли участь за два місяці навчання, просто неймовірно величезна. На підготовку номерів до дебюту студенти мали обмаль часу, тому підготовку розпочали одразу після отримання тем. Журі та глядачі із захопленням та усмішками на обличчях спостерігали за виступами студентів. Було помітно, що всі команди дуже гарно підготувалися.
  Оцінювали креативні виступи у номінаціях танок, пісня та сценка представники журі у складі: з числа адміністрації – декан факультету Тарас Євсюков і його заступник Олександр Шевченко, а також представників Сенату студентської організації – Софії Смаль та Анни Сітайло.
 
 Підбиваючи підсумки заходу, журі та глядачі були неймовірно схвильовані, адже всі першокурсники продемонстрували неймовірний результат своїх старань. Отож, за результатами оцінювання журі студенти 4 групи отримали нагороду у номінації «Група-прихильниця глядацьких симпатій», 3 групи – «Найбільш гумористична група», 1 групи – «Найкреативніша група». А переможцями у цій дружній боротьбі стали студенти 2 групи. Після оголошення результатів, усі студенти були приємно вражені та раді за своїх друзів!

  Ми з нетерпінням чекатимемо наступних крутих конкурсів, адже запал наших сердець просто неймовірний!

 
Олександр Олійник,

студент другого курсу факультету землевпорядкування 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook