Профорієнтація продовжується

1 листопада 2023 року
Кафедра загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності
31 жовтня в ліцеях № 17 та №100, а також в загальноосвітній спеціалізованій школі №124 проведено заходи, присвячені вибору майбутніх професій для учнів 10-х та 11-х класів, які організували співробітники НУБіП кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності факультету захисту рослин, біотехнологій та екології – старший викладач Білушенко Анатолій Анатолійович, та доцент кафедри Піскунова Лариса Едуардівна.
Доцент Піскунова Л. Е. розповіла старшокласникам про університет, різноманітність професій, які можуть здобути учні, зупинивши свій вибір на нашому закладі, а також, в першу чергу зосередила увагу на спеціальностях, та професійних навичках які можуть отримати майбутні абітурієнти вступивши на факультет захисту рослин, біотехнології та екології.
Своїми позитивними враженнями перед школярами, стосовно навчання в університеті, поділилась студентка першого курсу за спеціальністю 101 –екологія - Комашко Кіра, яка теж взяла участь у профорієнтаційних заходах.
З боку старшокласників прозвучало багато вагомих і конструктивних питань, стосовно навчання в університеті, а саме, яка вартість навчання на контракті, чи можна після закінчення четвертого курсу отримавши диплом бакалавра продовжити навчання в європейських вузах на здобуття ступеня магістра. Досить вагомо прозвучало питання від учнів стосовно військової підготовки, її вартості та військової спеціалізації, яку можна отримати. Майже в усіх школах звучали питання, щодо можливості поєднання навчання та роботи, майбутнього працевлаштування випускників університету.
Після проведення дружньої бесіди зі школярами, організатори заходу запросили старшокласників в університет на День відкритих дверей, який відбудеться 9 листопада. Окремою темою виділили інформацію про підготовчі курси НМТ, за які випускники курсів отримують до 10 додаткових балів під час вступу до Університету на природничо- математичні та інженерно-технічні спеціальності.
 
 
 
 
 
Старший викладач Білушенко Анатолій Анатолійович
Доцент Піскунова Лариса Едуардівна
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook