На базі технічних факультетів НУБіП стартував європейський грант TREATY

1 листопада 2023 року
   На технічних факультетах – механіко-технологічному і конструювання та дизайну – запрацювали курси підвищення кваліфікації за програмою TREATY «Розвиток глибоких технологічних талантів для переходу на чисту та стійку енергію» для науково-педагогічних і наукових працівників аграрних закладів вищої освіти.
   Це європейський проєкт, у якому беруть участь п’ять вишів, з яких чотири європейські – Датський технологічний університет, Кіпрський інститут, Університет Кастілья-Ла Манча, грецький Інститут розвитку підприємництва і наш НУБіП України, представляє грант керівник проєкту професор кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка Геннадій Голуб. Він спрямований на впровадження суспільству основних аспектів постанови Генеральної асамблеї ООН щодо пошуку талановитих студентів і сталого розвитку суспільства. Проєкт триватиме до кінця року і за успішної реалізації має усі шанси на пролонгацію.

    До навчання в межах проєкту залучено понад 300 студентів технічних факультетів, 40 НПП і більше 50 виробничників аграрної сфери.

 

   Учасників проєкту вітали декан механіко-технологічного факультету Вячеслав Братішко та заступник декана факультету конструювання та дизайну Олександр Банний.

 

Наталія Цивенкова,
доцент кафедри технічного сервісу та
інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook