Відбулась відкрита лекція з дисципліни «Технологічний агросервіс використання с.-г. земель»

2 листопада 2023 року

 31 жовтня в онлайн форматі відбулась відкрита лекція доцента кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, кандидата с.-г. наук, Олени Літвінової з дисципліни «Технологічний агросервіс використання с.-г. земель» для студентів 1 курсу ОС Магістр агробіологічного факультету спеціальність «Агрохімія і грунтознавство» на тему «Організаційні апекти застосування органічних ресурсів в рослинництві».

 

   Лектор Олена Літвінова ознайомила студентів з асортиментом органічних ресурсів, а також потенціалом відходів промисловості органічного походження. Були окреслені основні шляхи застосування органічних добрив як у нативному вигляді так і після проходження процесу біоконверсії. У підсумку розглянули основні технологічні прийоми застосування органічних добрив різного походження за вирощування різних сільськогосподарських культур.

 

   Студенти активно комунікували з викладачем, долучалися до відповідей і запитань. Присутні викладачі і студенти оцінили лекцію Олени Літвінової на високому рівні.

Лариса Семенко,
доцент кафедри агрохімії та якості
продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook