Студенти випускових курсів ОС «Бакалавр» ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження розпочали очне навчання

2 листопада 2023 року

  Змішаний формат графіка освітнього процесу обумовлений наявністю укриттів для дотримання безпекової складової. 23 жовтня 2023 року до очного формату навчання повернулися студенти 2-х курсів скороченого терміну навчання та 4-х курсів.

  Тривалий час очного навчання у випускових курсів не давав повного уявлення про якість викладання спеціальних дисциплін. Рішення ректорату про додатковий моніторинг виконання студентами навчальних планів, стану відвідуваності та підготовки випускових бакалаврських робіт продиктували потребу проведення загальних зборів здобувачів випускових курсів ОС «Бакалавр». Така зустріч з дирекцією інституту відбулась на початку робочого тижня після повернення студентів в аудиторії.

 

 

 

 

  У вступному слові директор інституту Віктор Каплун зазначив, що студенти під час очного навчання, яке триватиме 4 тижні, повинні максимально сконцентруватися на навчанні, підготовці бакалаврської кваліфікаційної роботи. Для набуття та закріплення практичних навичок студентам передбачені додаткові пари з дисциплін фахового блоку. Директор також акцентував увагу на нових можливостях саме під час очного навчання опанувати новітнє обладнання, яким укомплектовані навчально-наукові лабораторії інституту.
  Для участі у заході були запрошені представники Державної інспекції енергетичного нагляду України – начальник управління у Київській області, випускник інституту 1995року, Володимир Рубанка та заступник начальника цього управління Олександр Бабенко.

 

 

  Державна інспекція енергетичного нагляду України здійснює державний енергетичний нагляд за електричними установками і мережами учасників ринку. Доречним були виступи гостей. Вони поділились життєвим досвідом та необхідності пошуку постійної мотивації для професійному зростання. Окремо Володимир Рубанка зупинився на можливостях початку кар’єри у Держенергонагляді. Сподіваємось, наші майбутні випускники зможуть працевлаштуватись на державну службу у цей орган центральної виконавчої влади.

  Заступник директора інституту Віталій Савченко ознайомив випускників ОС «Бакалавр» з результатами моніторингу відвідуваності занять та проміжної атестації.

 

  Про стан ліквідації академічних заборгованостей та підготовку до екзаменаційної сесії поінформувала заступник директора інституту Наталія Пруднікова.

 

 

  Присутні студенти Ярослав Корнієнко, Роман Березюк, Артем Бочко та ін. задали питання, які торкались термінів складання сесії та особливостей розкладу в очному форматі, проведення додаткових практичних та лабораторних занять тощо.

  Формат зустрічі переконав учасників, що саме живий контакт, обговорення нагальних проблем створює довірливе комунікаційне середовище між здобувачами освіти та викладачами, дає можливість дирекції інституту організаційно забезпечувати якість освітнього процесу.

Віталій Савченко,
заступник директора ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook