Участь у благодійній акції «Смілива гривня»

31 жовтня 2023 року

З 24 лютого 2022 року українські бійці мужньо захищають нашу землю від військової агресії російської федерації. Завдання кожного із нас – продовжувати працювати, боротися на своїх фронтах та підсилювати нашу армію.

Національний Банк України ініціював початок нової хвилі благодійної акції «Смілива гривня», мета якої зібрати кошти на допомогу Збройним Силам України та надати можливість українцям зробити свій внесок у перемогу. Студенти всіх груп  коледжу долучились до благодійної акції, адже навіть найменша пожертва є важливою для наближення нашої перемоги в боротьбі з ворогом за незалежність і цілісність України.

Молодь збирала  монети номіналами 10, 50 копійок , а також 1, 2, 5 та по 10 гривень та передала у відділення Ощадбанку на загальну суму 6808 грн., який перерахує цей благодійний внесок на спец рахунок Національного банку України на підтримку Збройним Силам України.

«Війна триває, і підтримка для Збройних сил України зараз так само потрібна, як і в перші дні війни. То ж, долучаючись до збору, ми теж знищуємо ворога» -  говорить голова студентської ради коледжу Олександр Тимофієв .

Наша боротьба триває щоденно, і ми неодмінно переможемо!

Разом до Перемоги!

  

    

  

  

 

Завідуюча відділення Алла КОНИК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook